IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El problema matemàtic que desespera els xinesos

S'ha publicat a la pàgina de Facebook 'Trending in China'

Aquest és el problema matemàtic que està desesperant a milers d'usuaris de Facebook, després que es publiqués la pàgina d'aquesta xarxa social Trending in China, segons explica Mail Online. El problema substitueix els números d'un sistema d'equacions per flors i la gent ha de trobar la xifra que substitueix la incògnita. Molts dels que s'han atrevit a encertar el resultat creuen que és 102 o 110, mentre que altres persones asseguren estar segurs que el resultat és 25 o 27.

Tot i que el debat segueix i molts no es rendeixen buscant la solució, un professor de matemàtiques anomenat Doug —conegut per ser haver solucionat diversos problemes de lògica— ha sentenciat que aquestes equacions no es poden resoldre. El motiu és que la flor blava té un nombre diferent de pètals i, per tant, no es pot determinar el seu valor. Segons ell, la resposta és: «No, no puc resoldre això».

Per una altra banda, un grup de persones creu que ha trobat una solució i el resultat és 81. L'argument es basa en què la flor vermella té un valor de 20, la blava de cinc pètals 5 i les dues flors grogues 2. Per tant, l'última línia seria 1 + 20 x 4 i es resoldria 20 x 4 = 80 i després s'hi sumaria el valor 1 de la flor groga. I, vosaltres, quin creieu que és el resultat correcte?


Comentaris

envia el comentari