El propietari d'un restaurant d'Alacant, detingut per ferir greument cinc gats

L'amo d'un conegut restaurant de la zona va tirar algun tipus d'àcid o un líquid molt corrosiu sobre els animals

Imagen de los gatos heridos. Foto: Cedida.

Brutal agressió animal a quatre gats i a la seva mare al Port d'Alacant. Aquest passat diumenge, 24 de juliol, l'amo d'un conegut restaurant de la zona va tirar algun tipus d'àcid o un líquid molt corrosiu sobre els animals que en aquell moment es trobaven mamant de la seva mare. Els petits han sofert greus ferides, cremades importants per tot el cos, úlceres al cap, coll, abdomen i extremitats.

Dels quatre hi ha un que està encara més greu, amb lesions en els ulls, sistema digestiu i dificultat respiratòria, per la qual cosa li van aplicar oxigen. Per aquest motiu el propietari va ser detingut per la Policia Nacional, que va ser alertada per diversos testimonis ciutadans indignats que van presenciar els fets. Aquest va passar la nit del diumenge en els calabossos i va quedar en llibertat després de prestar declaració i està per determinar si ho porten a la banqueta.

Segons actualidad.rt, els petits estan en el veterinari rebent cures i la mare en un altre. L'entitat que s'ha fet càrrec és la de Felinos El Morant ha demanat col·laboració ciutadana a través de l'explica CC ÉS79 2100 7765 0802 0003 3174 o Paypal: felinoslomorant@hotmail.com.


Comentaris

envia el comentari