IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El rostre que apareix en aquesta imatge és tan real que fins i tot Facebook el reconeixia

No podràs creure-ho

Facebook va identificar un rostre a la imatge. Foto: Cedida

Una dona va quedar aterrida després que l'esgarrifosa cara d'un fantasma aparegués en una fotografia que havia fet amb el seu mòbil. La irlandesa Ciara O'Callaghan, va fer una foto al seu germà Glenn, la seva neboda Carly i al seu nebot Sean a la seva cuina fent servir el seu telèfon mòbil, quan, segons The Sun, es va adonar que un fantasma apareixia entre les fotografies de la seva galeria d'imatges.

El més sorprenent del cas és que, en pujar la imatge al seu Facebook, la cara apareguda per darrere dels protagonistes de la foto era tan real que la xarxa social oferia la possibilitat de poder etiquetar a algú. O'Callaghan explicava a l'Irish Mirror que «el meu nebot va agafar-me el telèfon passant-ho per alt i va fer una foto del sostre de manera accidental».

La dona va començar a intentar trobar-li similituds al rostre amb algú conegut. Foto: Cedida

La noia no hi trobava cap explicació al fet i va decidir obrir la fotografia a Photoshop per jugar-hi aplicant diferents colors i contrastos per tal d'investigar el fet. I és que, segons explicava, «no coneixem ningú que tingui una cara similar a aquesta». Ara, la noia continua donant voltes al tema i assegura que si tornés a veure la cara, es tornaria boja.


Comentaris

envia el comentari