El tiroteig mortal de la Meridiana, un més de la guerra oberta entre dominicans a Barcelona

Nous vídeos del tiroteig mortal [Imatges sensibles]

Noves i escabroses imatges del tiroteig mortal a l'avinguda de la Meridiana de Barcelona el passat dia 1 de gener. Un home va morir a l'acte per diversos trets al cap i dues persones més, un home i una dona, tots joves, van resultar ferits també per impactes de bala. Els investigadors treballen amb diverses hipòtesis, una de les quals seria una possible venjança per un crim similar ocorregut el passat mes de novembre a l'Hospitalet de Llobregat i encara no resolt. En aquella ocasió, la matinada del 28 de novembre, un home, de 36 anys i també dominicà com les víctimes, va ser trobat mort per arma de foc dins d'un vehicle aparcat al barri de La Florida, a l'avinguda Catalunya, just després de la intersecció amb el carrer Primavera. També relacionat amb bandes llatines, i concretament de nacionalitat dominicana, el passat 22 d'abril també va morir a trets un home a la zona del Paral·lel de Barcelona, i des d'on la policia catalana també està estirant el fil. A la ciutat, a part d'aquest de l'altre dia, s'han registrat cinc tiroteigs semblants tots protagonitzats per bandes dominicanes. Sembla que la capital catalana està fora de control.

Tot i això, el màxim responsable de la policia catalana, el conseller de l'Interior Jordi Jané, ha explicat que la investigació del tiroteig de l'Avinguda Meridiana de Barcelona avança «en la línia correcta» per poder trobar l'autor i el motiu del crim. Jané ha afegit que es tracta d'un «fet alarmant» que ha causat «un fort impacte al veïnat que va viure la situació». L'autor va disparar una ràfega de trets contra les persones que es trobaven a l'interior d'un vehicle, ocasionant la mort a un home dominicà de 32 anys i ferides de diversa consideració a un altre home i a una noia. El cas segueix sota secret de sumari.

Totes les línies d'investigació creuen que l'assassinat del primer dia de l'any és una guerra oberta entre bandes llatines a la ciutat de Barcelona. El botxí, que encara no ha estat detingut, podria ser un assassí professional. Les investigacions segueixen obertes i els Mossos Esquadra esperen poder acabar-lo detenint però ara per ara encara no hi ha avenços destacables, fet que encara fa créixer més la por i la tensió entre la colònia dominicana a Barcelona.

Imatge de dos agents inspeccionant el vehicle tirotejat a la Meridiana. | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari