rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Protecció Civil activa l’alerta per onada de calor a tot Catalunya

El tràgic final del noi que podia parar de matar

Tenia només 17 anys i diversos assassinats a l'esquena

Peti, el segon per la dreta. Foto: Crónica

 

El diari La Vanguardia recull aquest dilluns la història de «Peti», un jove argentí de 17 anys que ha estat assassinat el cap de setmana passat i que no podia parar de matar. L'article explica el terror que causava a Lanús, a l'Argentina, la seva presència. En el seu curt període vital, va acumular una quantitat brutal de robatoris, dos homicidis i estava acusat d'almenys 8 assassinats més. La mort li va arribar després del seu darrer assassinat, que va provocar una venjança mentre es refugiava a l'habitatge de la seva parella. Tres trets al cap van acabar amb la seva vida.

 

«Peti» havia canviat de residència després que, des del gener, fos perseguit per disparar a dos adolescents per robar-los, matant-ne un d'ells. Després de la fugida, li van perdre la pista, però un nou atac a Ciudad Oculta, la nova zona on s'estava, el va delatar. El jove també estava acusat de matar un amic seu quan tenia 15 anys, el 2014, però llavors ell i el seu entorn van justificar-ho dient que havia estat un accident i se li havia disparat el revòlver mentre sopaven pizza i bevien cervesa.

 

Al seu barri original, Villa Jardín, el jove Peti era el terror absolut. Abans de matar el seu amic, ja acumulava diverses causes judicials obertes per robatoris, lesions greus i abús d'armes, i aviat se'l va acusar d'almenys 8 homicidis més. Una història similar a la del seu pare, que ja de ben petit li va donar una arma per ensenyar-li a atracar.

 

Segons expliquen algunes autoritats policials al reportatge de La Vanguardia, l'aspecte del noi, juvenil i angelical, no donava lloc a sospites de tots els crims comesos. Finalment, Peti ha mort assassinat.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris