El WhatsApp de Diana Quer al seu tiet durant les vacances a Eivissa

Ho ha revelat el programa d'Ana Rosa

Diana Quer | CatalunyaDiari.cat

 

El programa d'Ana Rosa ha tingut accés en exclusiva als missatges de Diana Quer, la jove desapareguda a Galícia aquest estiu, i que va enviar al seu tiet un dia abans de tornar a Madrid. "Tiet, necessito parlar amb la mare. No puc més. Vull anar-me'n cap a casa. Avui la pressió que tenia m'he fet vomitar i estic amagada", li diu Diana. La jove anava més enllà: "No puc més. Vull marxar a casa", li diu al seu tiet. "Estic amagada. Estic tenint un atac d'ansietat. No puc més", repeteix Diana al seu tiet, que intenta tranquil·litzar-la sense aconseguir-ho. "El meu pare m'ha agafat del braç. M'ha fet molt de mal", torna a dir Diana.

Segons ha informat Telecinco, l'oncle de Diana va provar de tranquil·litzar-la però ella insisteix. "Vull anar-me'n a casa. Estic tenint un atac d'ansietat. No puc més, vull tornar". L'oncle de Diana va voler posar-se en contacte amb ella, però Diana va demanar que no ho fes. "No em diguis que m'escolten, no puc ni parlar. Digues a la meva mare que no em cridi. Ni a mi, ni a Valeria. Avui estaré sola. Marxem en el vaixell a San Antonio".

A més, la jove es va mostrar molt preocupada per la seva mare: "Com està la meva mare? Normal que estigui trista per la Valeria. Jo he muntat un espectacle. M'han esbroncat", diu Diana, que revela al seu oncle un incident amb el seu pare. "El meu pare m'ha agafat del braç. M'ha fet molt de mal. Estan tots malament del cap. Vull tornar ja i em queda un dia"


Comentaris

envia el comentari