Els 5 senzills passos per caure bé a la gent en segons

Segons els experts, les persones valorem la personalitat de la persona que tenim al davant en qüestió de segons

Segons els experts, els primers gestos quan coneixes una persona són importants. Foto: Cedida.

 

 

Moltes situacions quotidianes, com una entrevista de feina, una cita o l'entrada en un nou grup de persones, poden ser situacions complicades, l'èxit de la qual moltes vegades depèn de la primera impressió que transmets. L'expert britànic en programació neurolingüística (àrea que estudia la relació entre el llenguatge i el cervell) Nicholas Boothman ofereix en el llibre Com caure bé als altres en menys de 90 segons una sèrie de consells per aprendre a relacionar-se amb èxit amb els altres:

Ser obert

Mantenir una actitud oberta. Has de dirigir el cor a la persona a la qual et dirigeixes. No t'has de tapar el pit amb els braços o les mans.

Tenir contacte visual

Has de tenir contacte visual amb la gent. Boothman subratlla que hem de ser nosaltres els que iniciem el contacte visual i deixar que els ulls reflecteixin l'actitud positiva.

Somriu

Boothman aconsella ser el primer a somriure, ja que transmet un missatge sincer. La recerca també suggereix que quan es coneix a algú en un context feliç, el record és millor.

Saluda

Un petit gest d'educació basta per crear una opinió positiva de nosaltres. Assegura't de donar una ferma encaixada, que en general crea una impressió més positiva.

Inclina't lleugerament

Quan parlis amb algú, inclina't cap endavant i gairebé imperceptiblement cap a aquesta persona per demostrar que estàs interessat en el qual l'altre ha d'explicar.


Comentaris

envia el comentari