rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els 60.000 habitants d'una ciutat canadenca, evacuats per un incendi

Es tracta de la localitat de Fort McMurray, al Canadà

L'incendi que afecta la localitat.

 

Un gran incendi fora de control a la localitat canadenca de Fort McMurray, a Alberta, ha forçat l'evacuació dels 60.000 residents de la ciutat després d'afectar diversos barris i amenaçar el centre urbà. Les autoritats han confirmat la destrucció dels habitatges als barris de Beacon Hill i Centennial Trailer Park, i altres barris s'han vist afectats per les flames, segons ha informat la cadena de televisió canadenca CBC.

 

Així, Beacon Hill ha patit "danys d'importància", mentre que Abasand, Wood Buffalo, Dickensfield i Waterways han registrat danys menors. Tot i això, les flames han avançat cap al centre, i han despertat totes les alarmes. L'evacuació ha afectat també l'únic hospital de la ciutat, el Centre Mèdic Regional Northern Lights, els pacients i el personal del qual han estat evacuats de les instal·lacions després que les flames s'acostessin al lloc.

 

El cap de Bombers de Fort McMurray, Darby Allen, ha afirmat que el dia ha estat devastador.. «La ciutat ha estat arrasada pel foc», ha dit, en què ha descrit com «el pitjor dia de la seva carrera».  Allen ha assegurat que els bombers estaven «una mica preocupats» a principis del dia, i ha afegit que els 30 graus de temperatura i les condicions seques de l'ambient, així com els forts vents, han desfermat «un infern». L'evacuació obligatòria de la ciutat ha estat la de més importància en la història d'Alberta, que ha tancat les autovies 63 i 881 cap a Fort McMurray a tots els desplaçaments no essencials.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris