rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Agents Rurals denuncien quatre motocicletes per circular per corriols i senders a la Noguera

Es van enxampar in fraganti circulant fora pistes als boscos dels municipis de Tiurana i Bassella i també se'ls ha denunciat per diverses infraccions de trànsit

Imatge general de les motos del tipus 'enduro' que circulaven per senders de la Noguera. Foto: CatalunyaDiari.cat

 

 

Agents Rurals van interceptar la setmana passada quatre motocicletes del tipus 'enduro' en una zona boscosa entre els municipis de Tiurana i de Bassella, cavall de la Noguera i l'Alt Urgell. les motocicletes es van detectar durant un servei de patrullatge rutinari, i es van poder aturar després que haguessin recorregut 2,5 quilòmetres per corriols i senders a través dels boscos del Guardiola, al terme de Bassella. Els Agents Rurals han aixecat 4 actes per infracció administrativa de la Llei 9/1995, de 27 de juliol, d'accés motoritzat al medi natural. Els fets denunciats es sancionen amb multes de 301 a 3.000 euros. a més, també han aixecat actes per infracció de la normativa de Trànsit, que han estat trameses al Servei Català de Trànsit (SCT).
 
Concretament s'han fet dues denúncies per no haver presentat la inspecció tècnica del vehicle, una per circular amb una motocicleta sense matrícula i l'última per no tenir concertada l'assegurança obligatòria.

Els Agents Rurals del Departament d'Agricultura estan habilitats pel Servei Català de Trànsit per denunciar infraccions del Reglament de Vehicles, del Reglament General de Circulació, del Reglament general de Conductors i de l'Assegurança Obligatòria de vehicles, en la xarxa de camins rurals, pistes forestals, i espais rurals i naturals.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris