rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Els beneficis de practicar sexe matinal

Mantenir relacions sexuals abans de començar el dia ajuda, entre altres, a enfortir les defenses i a aprimar-se
Practicar sexe: la millor manera de començar el dia   | Cedida

 

 

Encara que desconeguts per molta gent, diversos estudis han demostrat que mantenir relacions sexuals abans de començar la rutina diària té importants beneficis per a la nostra salut, una afirmació que avalen també molts sexòlegs i metges. I és que tots aquells que pensin que no hi ha millor manera de començar el dia que amb un esmorzar al llit o fent esport estan equivocats: els beneficis del sexe matinal van més enllà del plaer físic, ja que també milloren el nostre benestar emocional i la nostra salut. És per això que el 'Diari Femení' i 'OkDiario' han elaborat una llista on s'enumeren els principals avantatges i els beneficis més importants del sexe matinal.

- Ajuda a aprimar-se: Segons diversos estudis, una sessió de sexe al matí resulta molt més efectiva que anar al gimnàs o sortir a córrer i, fins i tot, es poden arribar a cremar una mitjana d'entre 200 i 500 calories.

 

- Ajuda a prevenir els refredats: El sexe ajuda a mantenir les defenses, ja que incrementa la producció d'anticossos i a més, activa l'organisme. Gràcies a això, s'aconsegueixen prevenir els refredats, grips, i altres malalties.

 

- Redueix els nivells d'estrès: Diverses recerques han descobert que, a llarg termini, les persones que mantenen relacions sexuals al matí tenen menys possibilitats de patir estrès, depressió o baixons d'estat d'ànim.

 

- Millora la circulació: L'activitat sexual ajuda a millorar la circulació tant en el cas dels homes com en el de les dones, fet que, a la vegada, repercuteix que ens sentim més actius al llarg del dia.

- Augmenta la testosterona: Gràcies a les relacions sexuals, la producció de testosterona millora i l'augment dels nivells d'aquesta afavoreix la prevenció de malalties com l'osteoporosi.

 

- Millora la pell: Practicar sexe augmenta també els nivells d'estrògens com les hormones, fet que porta beneficis pel cabell i la pell. A més, suposa un xut d'autoestima, ja que fa que sortim del llit amb el maco pujat.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris