YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els cinc perills que comporta Pokémon GO

La nova aplicació que està revolucionant les xarxes pot ser perjudicial

Jugar a Pokémon GO pot ser perillós. Foto: cedida

El nou joc per mòbil que està revolucionant les xarxes, Pokémon GO, comporta un seguit de perill dels que val més ser conscient abans de descarregar-lo. Una llista que comparteix El Economista.

1. Problemes per la privacitat: l'aplicació té accés a la localització GPS del mòbil i al compte de Gmail de forma completa, segons ha informat la mateixa Nintendo, es tracta d'un error, ja que només hauria de poder accedir a les dades bàsiques, però de moment, el joc té accés total al compte de correu.

2. Compte amb la factura: tot i que es tracta d'una aplicació gratuïta, està autoritzada a realitzar compres, i per tant, sobretot amb els més petits, val més vigilar i posar algun tipus de bloqueig a les compres.

3. Esgota les dades mòbils i la bateria: per jugar es necessita connexió a internet tota l'estona i actualment hi ha moltes companyies que cobren de més quan s'excedeix el límit de dades del contracte. A més, el joc requereix fer servir la càmera, la geolocalització i per veure bé la pantalla pel carrer en hores de sol, s'ha d'augmentar la lluminositat, fets que converteixen aquesta aplicació en una de les que consumeix bateria més ràpid.

4. Perilla la integritat física dels jugadors: és important recordar que es va pel carrer i que s'ha de vigilar amb els cotxes, el mobiliari urbà i els altres vianants, ja que moure's per la via pública sense aixecar la vista del mòbil pot provocar incidents.

5. Genera addicció: ha passat amb moltes altres aplicacions abans, són absorbents i demanen atenció contínua, i si no es vigila, es pot acabar deixant de banda obligacions importants per estar-hi jugant.


Comentaris

envia el comentari