rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els consells de la CIA perquè no us robin quan aneu de vacances

Els publica un diari especialitzat en economia

El turisme pot ser un dels blancs dels furts i altres delictes. Foto: El Tribuno

 

Amb l'arribada del bon temps i la proximitat de l'estiu, s'acosta l'època d'agafar vacances. Un agent de la CIA ha donat diversos consells sobre com mantenir-vos segurs en un país estranger i evitar esglais com atracaments o robatoris. Els publica el diari Business Insider i els recollia aquest dimarts el digital El Confidencial.

 

 

Així doncs, si teniu previst un viatge en les properes setmanes o mesos, preneu nota d'aquests consells: 

 

1. Portar una cartera falsa, amb imitacions de targetes de crèdit, i bitllets i monedes de poc valor, pot ser un bon recurs per donar al lladre en cas que patiu un atracament. Donar gat per llebre als lladres és una tasca difícil i que necessita sang freda, però aquest pot ser un bon truc si en sou capaços.

 

2. Pots de cremes, vaselines o fins i tot pasta de dents poden ser espais perfectes, i gens comuns, per a guardar-hi els vostres diners i que puguin passar desapercebuts si teniu un espant.

 

3. Si us voleu sentir segurs als avions, viatjar a la part del darrere és important per controlar la resta dels passatgers. Intenteu deixar les maletes a llocs accessibles, i si la nau ofereix aquest servei, estigueu pendents del punt del mapa on es troba el vol.

 

4. Posar una enganxina de «fràgil» a la nostra maleta garanteix que, als aeroports, siguin les primeres que passin per la cinta. Això farà que les tinguem més controlades i que ens estalviem temps a l'aeroport, de passada.

 

5. Cal mirar de passar desapercebut a l'hotel, intentar controlar el pla d'evacuació, evitar la primera i la darrera planta i d'altres consells que us explicàvem aquí fa uns dies.

 

6. Mireu de donar el vostre nom de pila quan utilitzeu taxis, sense donar el cognom i tampoc sense inventar-vos un nom que us podria delatar si us heu d'identificar.

 

7. Segons la ciutat, intenteu fer servir només taxis que us recomani el vostre hotel. Segrestos, atracaments o estafes són molt delictes molt comuns en falsos taxis d'algunes ciutats.

 

8. Porteu les claus a la mà quan hàgiu d'obrir algun vehicle o alguna casa. Parar per obrir ens pot fer vulnerables a un atac.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris