Els deu aliments que t'ajudaran a millorar la memòria

Els espinacs, el salmó i el bròquil són alguns dels productes que beneficien el nostre cervell

Anem perdent la memòria per diversos factors com l'edat, la genètica o malalties degeneratives. Vozpopuli.com recomana una llista de deu aliments que ens poden ajudar a millorar la memòria i a augmentar les funcions cerebrals per conservar la nostra intel·ligència.

Llet de soja: Experts afirmen que les isoflavones que conté aquesta llet actuen sobre els receptors d'estrogen que tenim al cervell, sobretot a l'hipocamp, i ajuda a millorar la memòria verbal i la no verbal.

Espinacs: Els antioxidants que contenen els espinacs ajuden a eliminar les toxines que poden afectar-nos el cervell.

Nous: Un estudi de l'Escola de Medicina d'UCLA va demostrar que els adults que havien consumit unes quantes nous abans de sotmetre's a un test de memòria, van obtenir millors resultats.

Vi negre: En excés et pot afectar la memòria de forma diferent, però consumit amb moderació és un bon estimulant del desenvolupament de les neurones i millorar el rendiment de l'hipocamp.

Salmó: La seva abundància d'àcids grassos omega 3 és fonamental per contribuir a la protecció de les neurones i assegurar el seu correcte funcionament.

Bròquil: La vitamina K que conté ajuda a prevenir l'Alzheimer, ja que permet regular els nivells de calci que hi ha al cervell.

Alvocat: Les vitamines C i E que conté col·laboren per mantenir la pressió arterial i millora el rec al cervell, fet que permet una major concentració i memòria.

Xocolata negra: La cafeïna potencia la concentració i els antioxidants netegen l'organisme, però no se'n pot abusar. Els experts recomanen prendre una presa al dia, fet que pot ajudar-vos a mantenir el bon funcionament del cervell.

Nabius: L'element que els dóna aquest color blavós, ajuda evitar la pèrdua de memòria degenerativa.

Algues marines: L'àcid fòlic que contenen ajuden al rendiment de la memòria verbal.


Comentaris

envia el comentari