Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els metges donaven per mort un dels nadons, el que va passar després ningú s'ho esperava

La història és increïble

 

La vida ens deixa moments totalment increïbles i si no, només cal veure la història de la Kate i en David Ogg. La parella tenia moltes dificultats per tal de tenir un fill, no sabien com fer-ho perquè ella es quedés embarassada. Tot i així, finalment, després de força temps la Kate i en David ho aconseguien. A més, la sorpresa arribava quan els anunciaven que el que esperaven eren bessons.

 

Tot i així, el moment del part no va ser tan feliç com el moment en què es van assabentar que ella estava embarassada. I és que, segons informa 'UPSOCL', després de set mesos d'embaràs, semblava que tot estava a punt per al part però, just en arribar a l'hospital els informaven que un dels bessons no sobreviuria. Després del part, la llevadora els confirmava la tràgica notícia.

 

Els metges anunciaven que un dels dos bessons no sobreviuria. Foto: Cedida

 

Els pares però, van decidir embolicar el nadó entre els seus braços i parlar-li a l'orella. Sorprenentment, van sentir com alguna cosa es movia i començava a respirar. El nadó, que havia estat donat per mort, obria els ulls i vivia. Un fet que va deixar glaçat el metge, que no es creia el que estava vivint. Ara, els bessons tenen cinc anys i la família ha tingut un altre fill.