rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Els metges donaven per mort un dels nadons, el que va passar després ningú s'ho esperava

La història és increïble

 

La vida ens deixa moments totalment increïbles i si no, només cal veure la història de la Kate i en David Ogg. La parella tenia moltes dificultats per tal de tenir un fill, no sabien com fer-ho perquè ella es quedés embarassada. Tot i així, finalment, després de força temps la Kate i en David ho aconseguien. A més, la sorpresa arribava quan els anunciaven que el que esperaven eren bessons.

 

Tot i així, el moment del part no va ser tan feliç com el moment en què es van assabentar que ella estava embarassada. I és que, segons informa 'UPSOCL', després de set mesos d'embaràs, semblava que tot estava a punt per al part però, just en arribar a l'hospital els informaven que un dels bessons no sobreviuria. Després del part, la llevadora els confirmava la tràgica notícia.

 

Els metges anunciaven que un dels dos bessons no sobreviuria. Foto: Cedida

 

Els pares però, van decidir embolicar el nadó entre els seus braços i parlar-li a l'orella. Sorprenentment, van sentir com alguna cosa es movia i començava a respirar. El nadó, que havia estat donat per mort, obria els ulls i vivia. Un fet que va deixar glaçat el metge, que no es creia el que estava vivint. Ara, els bessons tenen cinc anys i la família ha tingut un altre fill.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris