Els metges no li practiquen la cesària tot i tenir preeclàmpsia i acaba perdent el fill

Lynsey Bell, una mare de Newcastle estava preocupada en el seu quart embaràs, ja que en els tres anteriors havia patit preeclàmpsia

Imatge de la Lynsai amb coma amb el petit. Foto: Cedida.

Lynsey Bell, una mare de Newcastle estava preocupada en el seu quart embaràs, ja que en els tres anteriors havia patit preeclàmpsia i estava aterrada que tornés a succeïr perquè el seu metge l'havia alertat del fet que no tingués més fills.  La dona de 33 anys havia patit la malaltia mentre estava embarassada de la seva filla Daisy que ara té deu anys, el Max de Set i la Poppy de quatre. Aquest embaràs no estava planejat i van decidir tenir-lo de totes maneres però el final va ser fatal, ella va quedar en coma i el nadó va morir finalment.

  

El primer trimestre, tot i tenir un embaràs d'alt risc, va anar correctament. Malgrat això en l'examen de la setmana 28 van detectar que el nadó era més petit del que hauria de ser. La llevadora li va dir que no es preocupés i que esperarien a veure com estava a la setmana 32. La Lynsey però va marxar amb mal sabor de boca, ja que el fet que el nen sigui petit és un símptoma de la preeclàmpsia i la seva pressió arterial pujava i baixava.

  

Tal com explica The Sun, per estar més tranquil·la va comprar un equip per mesurar-se la pressió a casa i cada vegada que notava algun canvi se la mesurava. Un dia però va tenir una gran pujada i van anar a l'hospital. Allà va demanar que li traguessin el nadó però li van dir que tornés a casa i poses els peus en alt.

  

Uns dies després va veure el seu metge perquè seguia amb la pressió pels núvols, aquest només li va donar una recepta perquè es prengués un medicament i li va dir que el que sentia era normal. L'endemà però la Lindsay es va aixecar molt marejada i ho va atribuir als efectes de les pastilles. Finalment la dona va perdre el seu nadó, ella gairebé també mor per la gran quantitat de sang que va perdre i va estar un temps amb coma.

El nen, a qui li van posar el nom de Rory, va morir a l'instant. El marit de la Lynsey el va col·locar al seu costat encara quan estava amb coma. Quan es va despertar li van preguntar si el volia veure i finalment va accedir. Tenien el petit en una nevera i van aprofitar per estar amb ell el màxim que van poder. S'hi van fer fotos, li van canviar el bolquer, el van estimar i quan ella es va recuperar el van portar a casa per donar-li un dia especial. Li van ensenyar la seva habitació, van dormir amb ell i van deixar que la familia s'acomiadés. Ara el petit descansa en pau juntament amb el seu avi.

El petit va morir al seu ventre. Foto: Cedida.


Comentaris

envia el comentari