IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els motius d'una mare per aparcar en un lloc de persones amb discapacitat

Va escriure una carta dirigida a un empleat del supermercat

Imatge de la protagonista de la història i el seu fill. Foto: Huffington Post.

 

Una dona va aparcar el seu cotxe a un lloc destinat per a persones amb discapacitat per anar al supermercat. Quan tornava amb la compra, va veure com un treballador de l'establiment fotografiava els adhesius de diverses carreres enganxats a la part posterior del vehicle. Huffington Post ha publicat aquesta carta que li va escriure amb l'esperança que algun dia pugui llegir-la:

Benvolgut noi del supermercat:

  

  

Si aquesta carta arriba a molta gent, potser acaba arribant-te a tu. Espero que sí.

  

  

Fa poc estava sortint del supermercat quan vaig veure com li feies una foto al meu cotxe, que estava aparcat en un lloc reservat per a discapacitats. Però te’n vas anar en veure'm arribar. Tant de bo no te n’haguessis anat, tant de bo t'haguessis quedat i així t’ho hauria pogut explicar tot.

  

  

Sí, el meu cotxe té adhesius de carreres. Sí, és irònic veure aparcat en un lloc per a discapacitats un cotxe que porta adhesius per haver participat en carreres de 13,1 i de 25 quilòmetres. Entenc perquè vas fer la foto. El meu costat més bromista espera de debò que tant tu com els teus amics hàgiu rigut gràcies a aquesta imatge.

  

  

Però també espero que et fixessis en el meu fill quan sortíem de la botiga. Encara que sigui ja gran, anava en un carret. És per ell que tinc la targeta d'aparcament per a discapacitats.

  

  

Suposo que no se't va ocórrer aquesta possibilitat i per això estic escrivint aquesta carta.

  

  

El meu fill té una discapacitat permanent. Pot caminar, però no distàncies llargues, i pateix molts problemes de salut que de vegades li impedeixen caminar pràcticament per complet.

  

  

I no som els únics ni un cas aïllat. Pot ser que jo em vegi condicionada perquè tinc molts amics amb fills discapacitats i perquè em passo molt temps buscant un lloc per a discapacitats lliure als hospitals infantils als quals sovint hem d'anar.

  

  

L'única cosa que vull que entenguis és que hi ha nens discapacitats que requereixen tenir una targeta d'aparcament per a discapacitats. I vull deixar clar que no la utilitzo tret que estigui amb el meu fill.

  

  

M'agradaria haver pogut parlar amb tu una estona perquè crec que hauríem tingut una conversa interessant i el més probable és que jo també hagués vist les coses d'una altra manera després d'escoltar el teu punt de vista. Encara que la veritat és que el meu fill estava enfadat i potser no haguéssim pogut aprofitar molt. Així que, si et trobes aquest post per Internet, fes-m'ho saber perquè m'agradaria parlar amb tu.

Comentaris

envia el comentari