rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

Els orgasmes que realment satisfan les dones

La discussió sobre si és el clímax òptim ha de ser vaginal o clitorià ha quedat desfasada
Els millors orgasmes complauen tot el cos. | Cedida

 

Una investigació publicada per ResearchGate revela dades d'una enquesta a dones d'entre divuit i 53 anys sobre els seus orgasmes i desmitifica que l'orgasme vaginal sigui millor o plenament satisfactori en comparació amb l'orgasme clitorià. L'estudi també desmenteix que sigui possible diferenciar entre els dos tipus d'orgasme. L'enquesta confirma que, en general, les dones no són capaces de distingir si els seus millors orgasmes van ser vaginals o clitorians.

El cert és que encara que l'estimulació sigui exclusivament clitoriana, és gairebé impossible saber si la generació dels espasmes i del clímax es produeix a la zona estimulada o a la vagina. A més, l'estudi confirma que encara que els experts en sexologia descriuen les millors postures per aconseguir estimulació clitoriana durant la penetració, és gairebé impossible penetrar una dona sense estimular el clítoris, per tant els orgasmes vaginals no són únicament deguts a la penetració. 

 

Encara més d'un 60% de les dones enquestades van ser incapaces de triar entre els dos «tipus» d'orgasme, moltes d'aquestes dones també consideren que no ser capaces d'arribar a l'orgasme només amb la penetració és una mica vergonyós «perquè les dones de veritat ho fan», una creença que hauria de quedar obsoleta. La conclusió de l'estudi afirma que els millors orgasmes són els que s'aconsegueixen amb tot el cos i en una relació satisfactòria, o almenys els que s'aconsegueixen amb estimulació clitoriana i vaginal alhora.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris