rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els periodistes de TVE, indignats amb la direcció per no informar de la multa d'Hisenda a Aznar

Han emès un comunicat denunciant-ho

Aznar. Foto: cedida

 

Segons informa el diari InfoLibre, la redacció d'Informatiu de Televisió Espanyola torna a estar en peu de guerra amb la direcció del a cadena. Ahir va transcendir que l'expresident espanyol, José Maria Aznar, havia estat multat per Hisenda amb 270.000 euros per no pagar uns impostos ara fa uns quants anys. La cadena pública espanyola no va informar dels fets i és per això que els professionals de la casa han fet públic aquest comunicat:

 

 

"El Consell d'Informatius de TVE deplora i considera d'extrema gravetat que el TD1 avui no hagi informat sobre la multa que Hisenda ha imposat a l'expresident del Govern José María Aznar per irregularitats fiscals. Un esdeveniment que és molt similar al protagonitzat fa mesos per Juan Carlos Monedero i que llavors, sí, va obrir els nostres telenotícies.

No considerar notícia el fet que un expresident del Govern cometi irregularitats fiscals només pot explicar-se des d'una absoluta falta de respecte a la nostra professió. És impossible explicar aquesta vulneració deontològica com un error d'apreciació. No és possible que un periodista, digne de dur aquest nom, pugui dubtar sobre el caràcter noticiós d'aquest assumpte.

Un cop més trobem en els nostres telenotícies el tractament desigual que sempre afavoreix al govern o al partit que el sustenta. I en aquesta situació és obligat recordar que els responsables editorials que han comès aquesta nova manipulació van ser nomenats per exercir aquesta responsabilitat sense tenir en compte la seva trajectòria o capacitat professional. Probablement per això, per la seva falta de professionalitat i trajectòria, només poden posar el seu treball mercenari al servei d'interessos que no són els de la societat a la qual tot periodista es deu"

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris