Els seus veïns el van prendre per boig, però va aconseguir salvar casa seva

Recuperem aquesta història, que va passar al juny

Randy Wagner, quan va iniciar la seva obra. | Daily Mail

 

El van tractar de boig però el temps (tant el cronològic com l'atmosfèric) li va donar la raó. Randy Wagner viu a Texas, on les autoritats portaven mesos advertint de possibles mesures que podien prendre els seus ciutadans davant el perill d'inundacions que es preveia. La majoria de la població va ignorar les advertències, però Wagner va decidir no fer-los cas omís.

Va ser llavors quan va investigar a través d'Internet què podia fer per salvaguardar la seva casa d'inundacions. D'aquesta manera, es va gastar més de 7.300 euros en la seva obra: va adquirir un tub gegant per envoltar el seu habitatge, que va reforçar a la base amb sacs de sorra, com si d'una presa es tractés. Els seus veïns el tractaven de paranoic.

Però el passat mes de juny van arribar les inundacions a la seva localitat, Rosharon. Mentre els Bombers van haver de rescatar centenars de persones en inundar-se casa seva, la resposta de la solució de Wagner va ser ideal. Només li va quedar mantenir-se a casa amb la família i esperar que tot passés:

Casa seva, envoltada d'un tub de contenció. | Daily Mail
Randy Wagner no va dubtar a actuar per salvar casa seva. | Daily Mail


Comentaris

envia el comentari