Els terroristes de l'Estat Islàmic van obligar al capellà francès a agenollar-se per degollar-lo

Els dos homes, armats amb ganivets, van assaltar l'església de Normandia i van segrestar a cinc persones, entre elles, dues monges i un sacerdot

Els agents francesos després d'haver entrat a l'església. Foto: Cedida.

Seguint la línia marcada per l'Estat Islàmic, els dos terroristes que, armats amb ganivets, van assaltar l'església de Normandia i van segrestar a cinc persones —entre elles, dues monges i un sacerdot— van gravar l'execució d'aquest últim. Els dos islamistes van obligar al sacerdot a agenollar-se i li van degollar, mentre van gravar la seva execució en vídeo i a crits de «Alahu akbar» —Déu és el més gran—.

Abans de l'execució, els assaltants van formar una cerimònia al voltant de l'altar amb un sermó en àrab, explica una monja que va escapar de l'església. «El van obligar a posar-se de genolls. Volia defensar-se. I va ser llavors quan va succeir la tragèdia», ha relatat la religiosa, identificada com la germana Danielle.

Els agents del cos d'elit de la Brigada de Recerca i Intervenció (BRI) no van dubtar en assaltar l'església de Normandia presa pels dos assaltants a l'hora de la missa i van acabar amb ells en qüestió de minuts. Els assaltants havien entrat a l'església per la porta de darrere.


Comentaris

envia el comentari