Els vuit beneficis que experimentaras si deixes d'utilitzar sostenidor

Els últims estudis realitzats sobre l'efecte de l'ús continuat del sostenidor revelen que aquesta peça podria no tenir tants beneficis com pensàvem

Els 8 beneficis de deixar d'utilitzar sostenidor. | Cedida.

El sostenidor és una peça que en teoria sosté el  pit i que immediatament es converteix en un company inseparable del dia a dia de les dones. No obstant això, els últims estudis realitzats sobre l'efecte de l'ús continuat del sostenidor revelen que aquesta peça podria no tenir tants beneficis com pensàvem, sinó que, al contrari, podria ser fins i tot contraproduent. Per això, a continuació us deixem vuit beneficis que experimentaras si deixes d'utilitzar-lo:

Més fermesa

Moltes dones utilitzen sostenidor des de jovenetes pensant que aquest els ajudarà a frenar l'efecte de la gravetat, però l'efecte podria ser precisament el contrari. Alliberar a la pell i els músculs de treball que sostenen el pit per l'ús del sostenidor provoca que aquestes s'afebleixin i perdin abans la seva fermesa. 

Millora la circulació

Segons els estudis realitzats, portar una goma elàstica gegant entorn de la caixa toràcica i el pit comprimeix els vassos sanguinis, i impedeix la correcta circulació de la sang i la oxigenación dels teixits.

Millora la qualitat de la son

Si tens dificultats per dormir, pot ser que el sostenidor sigui el culpable. Fins i tot si dorms sense ell. I és que segons els estudis, després d'hores d'opressió dificultant la lliure circulació de sang, un estudi indica que el sostenidor impedeix conciliar i mantenir la son correctament.

Millora la salut

Prescindir del sostenidor té un efecte positiu pel que fa a la salut de la pell i els músculs del pit. Evita l'acumulació de suor i brutícia, impedint la proliferació de bacteríes, i manté el to muscular.

Guanyaràs comoditat

Imagina sentir el confort que sents quan et treus el sostenidor en arribar a casa durant tot el dia. No hi ha res més a parlar.

Guanyaràs una talla

Els pits no creixen, però en estar en llibertat els músculs pectorals hauran de treballar més per suportar la gravetat, la qual cosa incrementarà el volum del pit en una talla.

Estalviaràs diners

Els sostenidors no són econòmics i per higiene solem tenir varis. Fins i tot estem disposades a pagar més per sentir-nos més còmodes. 

Et farà bé

Els estudis realitzats durant més de 15 anys demostren que prescindir d'usar sostenidor té un efecte positiu en tu, en la teva aparença i salut.

En qualsevol cas i com sempre, no usar sostenidor és una opció personal, tan vàlida com qualsevol altra, doncs l'ús d'aquesta peça també depèn de les nostres idees i patrons culturals.


Comentaris

envia el comentari