Emily Ratajkowski incendia les xarxes amb el seu últim nu

La imatge ja ha aconseguit més d'un milió de 'm'agrada'

Imagen de archivo de Emily Ratajkowski.
Imatge d'arxiu d'Emily Ratajkowski. | Cedida

La britànica Emily Ratajkowski ho ha tornat a fer. La model ha tornat a incendiar les xarxes i a deixar a tothom amb la bora oberta després de publicar una fotografia al seu compte d'Instagram, on apareix complement nua, sense roba interior i només amb un sensual tanga. 

 

BTS

Una publicación compartida de Emily Ratajkowski (@emrata) el

En poques hores, la imatge de la britànica ha començat a generar milers de 'm'agrada', així com comentaris. I és que Emily Ratajkowski surt posant de perfil, nua, només lluint un tanga, tapant-se els pits amb una mà i amb una cama sobre del sofà i l'altra tocant a terra. 

Un nu que ja ha superat el milió de 'm'agrada' en només 20 hores i que ha generat més de 8.000 comentaris, en els quals els seus seguidors li han dit coses com: «Ets una deessa», «que maca», «m'encantes», «increïble» o «ets una reina de llum».

Tanmateix, cal destacar que, a més de lluir el seu impressionant cos, Emily Ratajkowsk també utilitza la seva presència a les xarxes com mitjà per poder defensar la igualtat de gènere i criticar els abusos de poder que alguns homes exerceixen sobre les dones. 

De fet, i durant la seva última entrevista a la revista 'Vanity Fair', de la qual és portada aquest febrer, la model assegura que «per poder lluitar contra el masclisme, hem d'arribar a l'origen dels problemes». 

 

@vanityfairspain by #NormanJeanRoy

Una publicación compartida de Emily Ratajkowski (@emrata) el

 

El vídeo del seu nu a la banyera 

Tanmateix, cal recordar un vídeo que la mateixa Ratajkowski publicava a finals d'any, i on se la veia en topless mentre gravava música electrònica. Una gravació que, com o podia ser d'una altra manera, va tenir una gran acollida entre els seguidors d'Instagram.

 

Contemplative

Una publicación compartida de Emily Ratajkowski (@emrata) el

La model britànica va augmentar la seva enorme col·lecció de posats sexys amb aquest vídeo a Instagram. Entre ball i ball, la model britànica també va tenir temps de prendre's un descans i fer-se una selfie. Una imatge acompanyada de la paraula: «Contemplativa».


Comentaris

envia el comentari