rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Engega una campanya de controls preventius per reduir la sinistralitat entre els motoristes

Els conductors de motocicletes i ciclomotors estan implicats en el 40% dels accidents amb morts i ferits greus

Aquesta setmana, s'intensifiquen els controls a motoristes. Foto: ACN

 

Els Mossos d'Esquadra i les Policies Locals, coordinats pel Servei Català de Trànsit (SCT), han posat en marxa aquest dilluns una campanya de controls preventius per reduir la sinistralitat entre els motoristes. L'operatiu, que s'allargarà fins diumenge, té per objectiu detectar les infraccions més habituals entre els conductors de motocicletes i ciclomotors, d'una banda, i també les de la resta de conductors quan posen en perill la seguretat dels motoristes.

 

 

A les zones urbanes la campanya incidirà especialment en l'ús del cas i a la resta de vies es vigilaran conductes de risc com no mantenir la distància de seguretat, circular pel voral o avançar entre vehicles, entre d'altres. En un dels controls, el situat a l'A2 al seu pas per Cornellà de Llobregat, el cap de l’àrea Regional de Trànsit de Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra, Marc Patxot, ha recordat que en el que portem d'any set motoristes han perdut la vida a les carreteres catalanes i que en el 40% dels accidents amb víctimes mortals o ferits greus hi ha implicat un conductor de motocicleta o ciclomotor.

 

A banda de sancionar els infractors, durant la campanya es donaran consells als motoristes per millorar la seva seguretat.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris