TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Enxampada una parella tenint sexe en un local nocturn de Cardiff

Sabien que estaven sent gravats

 

Els assidus a aquest local de festa de la nit de Cardiff es van quedar sorpresos en veure una parella que semblava estar mantenint relacions sexuals en un sofà a l'interior del popular club nocturn de la zona, Revolution, situat en un carrer cèntric de la capital de Gal·les. El vídeo va ser gravat la matinada del diumenge per una noia en la celebració del 21 aniversari de la seva amiga.

 

El vídeo, que va ser obtingut per Wales Online, porta com a subtítol Vile humans, que es podria traduir com a humans depravats. L'enregistrament mostra a la dona amb un vestit pujat per sobre de la cintura i la seva roba interior a la vista mentre es podia observar com es movia cap a davant i cap enrere asseguda a cavall sobre un home. El vídeo no mostra amb claredat si la parella estava mantenint relacions sexuals o no, però la persona que va gravar el succeït va dir que «van estar així durant cinc minuts i hi havia com 25 persones observant la situació».

 

Una noia que es va preguntar si «hauria de detenir-los?», li va donar un toc en l'espatlla a la dona, avisant-li que tothom l'estava mirant, però ella no es va detenir a cap moment. Segons explica aquesta noia al Wales Online, «finalment van arribar els porters, però crec que la parella va marxar abans que poguessin dir-los alguna cosa». Segons fonts del mitjà, l'incident va ocórrer sobre la una de la matinada del diumenge. La noia explicava que «estava molt beguda, però veure això en aquell moment em va deixar sòbria del tot». El vídeo de l'enregistrament a Twitter ja s'ha compartit més de 740 vegades i té més de 1.300 likes.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris