rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Enxampen l'autora de 15 incendis a Galícia quan estava encenent set focus més

Galícia crema en flames aquesta setmana
Diversos veïns intentant apagar l'incendi a Arbos. | Cedida.
 

La presumpta autora de quinze incendis a Galícia va ser detinguda in fraganti quan incentava encentre altres set focus a Cerceda (la Corunya). Segons la Vanguardia, l'acusada és una dona de 56 anys acusada de provocar quinze incendis forestals que van provocar, des del passat 18 de juliol, la crema de 22 hectàrees del terme municipal.

 

Els afectats seran indemnitzats pels danys mentre continuen els avisos a la població perquè denunciïn les pràctiques delictives que coneguin i atallar així els comportaments il·lícits, com els d'aquesta dona que tant afecten el territori. La piròmana va ser enxampada ahir al matí quan intentava prendre set focus propers a habitatges, els quals van ser apagats pels agents en sis casos i per un veí en un altre, que va avisar a Emergències. Per sort les flames no es van arribar a cremar.

 

Encara queden diversos incendis actius i molts gallecs viuen amb galledes d'aigua al costat de les portes de les seves cases, amb tractors amb cisternes recorrent contínuament els camins de terra per mullar-los a manera de tallafocs i amb mànegues que utilitzen per ajudar a bombers, professionals i helicòpters. De moment, Galícia segueix en flames.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris