Enxampen una parella tenint sexe en un caixer de 'La Caixa'

Va succeir en una sucursal de Lleó, a Castella i Lleó

La pareja teniendo sexo dentro de una sucursal de 'La Caixa'
Moment en que la parella era caçada tenint sexe a la sucursal de 'La Caixa' | Cedida

Hi ha ocasions en què l’instint animal de les persones surt per damunt de la mateixa personalitat i actuem de la forma més bàsica. Això pot passar en qualsevol àmbit. Per supervivència, per necessitat o per plaer. El sexe també està inclòs en aquestes dimensions i, de vegades, les actuacions primàries ens porten a fer coses que poden sortir de la normalitat.

En aquest context, existeix una barreja entre el plaer del prohibit i l’actuació més primitiva. Hi ha ocasions en què l’excitació del moment i la pèrdua de control de la situació impedeixen poder pensar amb coherència, el que es pot acabar traduint amb una actuació que sobrepassa els límits del permès. Això és el que li ha passat a la parella que mostrem a continuació.

La intimitat més pública

Com bé sabem, les noves tecnologies i les xarxes socials provoquen que qualsevol actuació fora de lo normal pugui acabar fent-se viral en pocs instants. La parella que va ser caçada practicant sexe dins d’un caixer automàtic de ‘La Caixa’ n’és una bona mostra. El fet va succeir a Ordoño II, a Lleó, on una càmera va immortalitzar el moment.

La fotografia s’ha difós per nombrosos dispositius mòbils que han continuat amb el procés d’expansió de la imatge, la qual es una de les més vistes en aquests moments. La transparència de la mateixa és evident, doncs la il·luminació de l’establiment permet veure, en la seva totalitat, què estan fent la parella enxampada.

A més, el reconegut caixer de ‘La Caixa’, també ha permès poder ubicar ràpidament de quina sucursal es tractava, el que permet que no només els curiosos es mostrin interessants en la fotografia, sinó que els ciutadans del territori tracten d’identificar si les persones caçades són reconegudes en la localitat.


Comentaris

envia el comentari