rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Eric es va deixar el seu fill al cotxe i vol advertir altres pares perquè no els passi el mateix

Per un petit canvi en la rutina va cometre un error que encara el té esgarrifat
Eric i Michael. | WCNC

 

Els adults a vegades no són conscients de com les altes temperatures que es generen dins un cotxe tancat poden afectar els nens o els animals, i és més comú del que voldríem, sentir històries de gent que ha trencat una finestra o ha trucat la policia per rescatar un nen o una mascota de dins un cotxe al sol, sobretot a l'estiu. Aquesta història, que comparteix WCNC, és una mostra de com de perillós pot ser per a un nen quedar-se dins un cotxe tancat quan fa calor. El juny del 2015, Eric portava el seu fill, Michael, de tres anys, i la seva dona, Michelle, al cotxe.

 

Normalment, Eric deixava primer el nen amb la cangur i després deixava Michelle a la feina, però un dia va decidir fer-ho al revés. Va deixar la seva dona a l'oficina i no es va recordar del seu fill, va tornar a casa, va aparcar i va entrar per dutxar-se, comprovar el correu i arreglar-se. Va passar més o menys una hora abans Eric no es va adonar del seu error, i el seu primer pensament va ser «he matat el meu fill», per sort, quan va arribar al cotxe el nen seguia respirant però estava en molt mal estat. Estava totalment suat i li faltava color a la cara. Eric va agafar el nen i el va intentar refrescar a la dutxa mentre un altre dels seus fills trucava a emergències. Michael va arribar a l'hospital amb greus símptomes, va patir sis hemorràgies cerebrals i ha hagut de tornar a aprendre a caminar i seure.

 

Un any després, Michael es troba totalment recuperat, però Eric no pot oblidar el dia en què gairebé va matar el seu fill per un descuit, i vol conscienciar tothom dels perills de deixar un nen dins un cotxe tancat encara que només siguin uns minuts. 

 

Michael a l'hospital. | WCNC

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris