IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

És assetjada sexualment en un avió i la companyia la culpa dels fets

Imatge de la jove. Foto: Facebook.

 

Chelsea Schiffel no pensava pas que un vol amb l'Aerolínia United Airlines des de Els Àngeles a Sidney l'any 2014 li comportés un daltabaix i una depressó. La jove, amb només quinze anys, va ser assetjada sexualment per un home de la tercera edat assegut a la mateixa fila que ella mentre la seva mare estava parlant amb un familiar a l'altra banda de l'avió.

  

Al tornar, la Chelsea li va explicar el que havia passat a la seva mare i aquesta va demanar que la canviessin a una altra part de l'avió. Tanmateix però la companyia fa refusar la proposta i uns dies després va culpar a la jove d'haver comès ella l'abús en una carta al The Daily Telegraph. A la carta, dirigida a la mare de la noia afirmen que «els assistents de vol i els passatgers van declarar que vostè i la seva filla van poder canviar-se diverses vegades i la Chelsea es va aixecar i seure diverses vegades molestant la resta de passatgers, fins i tot quan intentaven dormir. Va ser la seva filla que portava shorts extremadament curts».

  

La jove es va deprimir molt després de ser acusada per l'aerolínia d'atraure l'incident i de que fos la seva culpa. A més, va defensar que amb aquestes afirmacions ajuda a fer culpables les dones de ser víctimes d'abusos sexuals. En resposta a la carta, la família va emprendre accions legals contra United Airlines però malauradament no tenien suficients proves.

La Chelsea va patir depressió. Foto: Facebook.


Comentaris

envia el comentari