Es deixa tocar els pits durant el seu casament per aconseguir més diners

Sembla que és una tradició a la Xina.

En aquest casament tot hi val per a aconseguir reunir més diners, i si no que li diguin a la núvia, que va decidir recaptar més diners per al seu viatge de noces d'una manera molt picant. Alguns ho fan per aconseguir diners per tenir un bon viatge i d'altres per a poder moblar el seu niu d'amor.

Aquesta núvia xinesa va voler que, durant el banquet al seu casament, tots els convidats poguessin tocar-li els pits a canvi de recaptar diners. El seu objectiu era reunir una quantitat important de diners per arribar al pressupost que necessitava per a poder realitzar el viatge dels seus somnis.

Al vídeo, que s'ha estès com l'escuma a les xarxes socials del país, la noia estrenyia les mans dels convidats contra els seus pits i els subjectava amb fermesa mentre els altres assistents feien fotos; alguns fins i tot li van fer petons al seu bust. La tradició occidental de la lliga i els calçotets sembla quedar-se curta al seu costat.

Mentre la núvia recollia bitllets i animava a la gent a posar-li les mans a sobre, el nuvi es divertia a la festa sense importar-li el que estava fent la seva esposa, ja que sembla que això és una tradició ben arrelada a diverses zones de Xina.


Comentaris

envia el comentari