rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es desperta el matí després de la seva boda i troba morta la seva dona

La parella tenia dos fills

La cerimònia es va celebrar el dia abans. Foto: Daily Mail

 

Krzystof es va despertar el dia després d'haver-se casat per donar de menjar a la seva filla Verònica, d'un any. Creia que la seva dona estava adormida però, en tornar a l'habitació, es va adonar que no respirava i li va practicar RCP. Quan els metges van arribar a casa seva, van comprovar que la dona, Mariola, havia mort. Tot plegat, el dia després de la seva boda.

 

La parella és de Polònia però vivien a la Gran Bretanya, i feia sis anys que estaven junts. Divendres passat es van casar amb la presència de la seva família i els seus amics més propers i després ho van celebrar en un pub i un club de críquet. Alguns van acabar a casa de la parella fins a les dues de la matinada, en un dia rodó en què la parella va fer gala de la seva felicitat, també obrint els regals que els havien fet. L'home va marxar a dormir dues hores més tard que la dona. 

 

Al matí següent, quan va descobrir que era morta, es va adonar que havia tingut un atac d'epil·lèpsia. Mariola patia aquesta dolència des dels 20 anys i en tenia entre quatre i cinc al mes, cosa que l'havia incapacitat per treballar. Ara, els amics han preparat una campanya de micromecenatge per aconseguir 8.000 lliures per pagar la boda i el funeral.

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris