rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Es torna a quedar embarassada set mesos després de donar a llum a tres nens

Havent passat per diversos tractaments de fertilitat abans del primer embaràs, Julie va quedar prenyada de bessons menys d'un any després del part
Els trigèmins acabats de néixer. | Cedida.

 

David i Julie són una parella dels Estats Units que des que es van casar l'any 2012, havien intentat diversos cops tenir fills, però van decidir provar diversos tractaments de fertilitat en veure que els costava molt que Julie quedés embarassada, segons explica Rolloid. Els tractaments encara van trigar a donar fruit, però finalment, Julie es va quedar prenyada de trigèmins, però tot i la bona notícia, la parella encara va haver de passar per moments de dubte, ja que dos dels fetus van desenvolupar una patologia que afectava la seva transfusió sanguínia, així que els metges van decidir provocar el part de forma prematura per evitar que els petits estiguessin en risc. Així doncs, quan encara li quedaven diverses setmanes d'embaràs, Julie va donar a llum a Abraham, Brady i Christian, tres bebès que amb el temps es van recuperar i van començar a créixer.

 

Poc temps després, David i Julie van decidir que intentarien tenir un altre bebè, tot i tenir molt presents els problemes emocionals que havien hagut d'afrontar abans del primer embaràs, però només set mesos després del part dels trigèmins, Julie va començar a notar nàusees, així que va decidir fer-se la prova de l'embaràs, i efectivament tornava a estar prenyada. Aquest cop, de bessones, i de manera natural. En poc temps Emily i Eliza es van unir a la família.

 

David i Julie amb els seus cinc fills. | Cedida.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris