rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Es va fer la vasectomia, però va deixar embarassada la seva dona i li va dir d'una manera sorprenent

Aquesta és la història de Tim Brummel
La dona, en el moment de rebre la notícia. | Daily Mirror

 

Sorprenent història que ens arriba des de prop d'Atlanta, als Estats Units. Un home es va practicar la vasectomia perquè ja havia tingut tres fills amb la seva parella i no volien tenir-ne cap més. Però mesos després va veure com la seva dona tenia nàusees i li augmentava la gana, símptomes d'embaràs.

 

Amb la sospita en mà, el jove Tim Brummel va decidir tancar la clau de pas de la cadena del bany per poder fer en secret un test d'embaràs amb l'orina de la seva esposa. El test va donar positiu i va ser llavors quan va confirmar que la seva operació havia fracassat. Va preparar una sorpresa d'amagat de la seva dona, mitjançant la qual li va lliurar un ram de flors i el test. La seva dona no podia creure's que seria mare per quarta vegada.

 

«Calla! És cert?», va preguntar exclamada i sorpresa la mare. «No sé què pensar, estic en xoc, encara no sé si hauria de creure't», deia totalment incrèdula. Els seus altres tres fills es van prendre molt agradablement la notícia, tot i que van confessar que preferirien una germana. La reacció s'ha tornat viral a les xarxes socials. Ho ha explicat el Daily Mirror.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris