ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Es venja de l'assetjador de la seva dona enviant-li una foto en roba interior

No li ha tornat a molestar
Karl Hughes i Vanessa Davidson | The Mirror

 

Tot va començar quan Karl Hughes, un home de 28 anys, va veure que algú li enviava missatges suggeridors a la seva núvia, Jessica Davidson, de 21 anys. La dona, que va donar a llum a la seva filla Valencia fa tres setmanes, va dir que un home li enviava privats per Facebook després de veure-la un dia en el supermercat. Karl, de 104 quilos de pes i cobert de tatuatges, va decidir gastar-li una broma pesada sense pensar-s'ho dues vegades.

 

Fart de la situació, el marit de Jessica va decidir venjar se d'aquell assetjador i va idear un pla molt divertit. Karl, de Middlesbrough, North Yorkshire, es va fer passar per Jessica en el xat de Facebook i va oferir fotos sexys a l'assetjador. Per a això, es va posar un parell de calcetes franceses de la talla 40 (unes sis per sota de la seva talla real), i li va enviar la foto amb del missatge "aquí la tens, estimat".

 

Karl assegura que «aquest home va començar a manar-li missatges després de veure'ns a la ciutat passejant amb el nostre bebè, la qual cosa és extrany, perquè es veu clarament que estem junts». Quan va arribar a casa, l'espòs preocupat ja no sabia què fer: «ens asseiem junts en el llit i Jessica es va quedar adormida, amb el que vaig poder veure els missatges entrants i vaig decidir venjar-me jo mateix».

 

 

Hughes afegeix que «aquell home estava tenint un to bastant esfereïdor, dient coses com 'us arruïnaré literalment', encara que Jessica ja li havia dit que estàvem junts», va dir angoixat. «D'aquesta manera, vaig pensar que li faria una broma i em ficaria un parell de calces per fer-me una foto i veure com li agradava», reia Hughes. «Amb 104 quilos i cobert de tatuatges, probablement no és el que ell esperava. Em va costar molt ficar-me dins d'aquestes calcetes», assegura en to de broma.

La seva foto en topless va ser rebuda amb silenci per part de l'assetjador, per la qual cosa és d'imaginar que estarà massa avergonyit per contestar. Jessica coneixia a aquest home però no havia parlat amb el des de feia anys, i li va explicar a Karl que havia estat assetjada per Internet anteriorment. Ella va pensar que la broma de Karl va ser molt enginyosa: «Va ser bastant tràgic per a aquell home, que òbviament pensava que era una mica estúpida com per enviar-li fotos sexys quan acabo de tenir un fill amb Karl».

 

Comentaris