L'escàndol sexual que acaba d'esbombar avui Susanna Griso a 'Espejo Público'

Un àudio de caràcter molt sexual delata a Pipi Estrada

Susanna Griso genera multitud de crítiques negatives per la seva opinió sobre les xarxes socials
Espejo Público defensa la innocència de Pipi Estrada  | ANTENA 3

El periodista Pipi Estrada acaba de veure's immers en un escàndol sexual a causa de la filtració d'un àudio on presumptament ell conversava amb una noia utilitzant paraules d'un alt nivell sexual i fins i tot despectives.

  

L'exparella de Míriam Sánchez, anteriorment coneguda com a Lucía Lapiedra, ha confirmat que la veu de l'àudio no és ell, i ha denunciat en directe a 'Espejo Público' que li han suplantat la identitat, ja que segons ell es tracta d'algú que l'està imitant. La veu de l'àudio és molt semblant a la seva. L'alt contingut sexual de la conversa ha impedit que els mitjans de televisió puguin reproduir l'àudio.

Pipi Estrada nega haver enviat l'àudio

La conversa pot ferir la sensibilitat de molts, motiu pel qual la mateixa Susanna Griso ha impedit la seva reproducció en directe. Des del programa ja estan buscant qui pot haver jugat aquesta mala passada al periodista, ja que ell continua repetint en nombroses ocasions que no és ell, que l'estan imitant. De totes maneres en l'àudio es pot apreciar de manera molt clara que sí que és la seva veu.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari