Escolta una història increïble a l'autobús i la publica per localitzar l'afectat

Els fets han tingut lloc a Mèxic

Manuel Pantoja és un publicitari mexicà que va decidir publicar, amb humor, una situació que no li semblava justa. Un dia, durant un trajecte d'autobús va escoltar una història que el va deixar glaçat. Una noia embarassada de quatre mesos s'anava a casar amb un home a qui havia fet creure que era el pare, però en realitat el fill era del seu germà, segons explica Upsocl. Pantoja va sentir que l'afectat es deia Roberto i el germà Adrián, així que va decidir utilitzar la màxima informació possible per localitzar la víctima de l'engany i evitar la boda:

Captura del missatge que Manuel Pantoja va penjar a Facebook.

 

El publicitari va incloure el hashtag #TodosSomosRoberto i van ser moltes persones les que van afegir-se al rebombori a través de Facebook i Twitter. Alguns van fer-ho per ajudar a localitzar el tal Roberto, però la majoria van seguir la història en clau d'humor:

Pantoja va rebre una allau de missatges i un d’ells era d’una dona molt enfadada, que podria haver estat l’afectada o algú de l’entorn. Però un altre usuari va investigar-ho i va creure que a través d’aquesta dona havia trobat a Roberto. No obstant, era una falsa alarma. Ningú sap si ell ja ho ha vist i ha anul·lat el futur matrimoni, però és força probable que sigui així. 


Comentaris

envia el comentari