rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Escoltar música de Youtube mentre fas servir el telèfon

La solució definitiva

Aplicacions per escoltar música com Spotify han passat a formar part del nostre dia a dia per poder escoltar les cançons que tu vulguis sense pagar. Tot i així els anuncis poden entorpir la teva experiència. Avui et portem la solució definitiva per poder escoltar música gratis des de Youtube i seguir fent servir el teu telèfon. D'aquesta manera pots escoltar gratis teva música preferida i seguir parlant amb qui vulguis per WhatsApp. Aquestes són les solucions segons el teu sistema operatiu que ha recopilat Upsocl:

 

iPhone:

 

- És l'opció més senzilla de totes. Has d'entrar a Youtube des de Safari i buscar la teva cançó preferida. En reproduir-la, et preguntarà si vols obrir l'app de Youtube, però has de cancel·lar això. Quan es reprodueixi, torna a l'inici de la teva iPhone, desplega el menú de control, dóna-li al Play i gaudeix.

 

Desplega el menú de control i gaudeix. | Usolc

 

Android:

 

- Torch. Aquesta aplicació t'ajudarà a reproduir en segon pla els vídeos de Youtube però també es pot usar com a xarxa social per seguir als teus amics i compartir cançons. És totalment gratuïta i es pot descarregar des de la Play Store.

 

 

- MyTube. Aquesta aplicació és molt simple però et permet reproduir vídeos en segon pla sense pagar res. Es pot descarregar a la Play Store d'Android.

 

MyTube. | Play Store

 

Windows Phone:

 

- Hyper. Aquesta aplicació és igual que les que hem esmentat abans i és la favorita entre els usuaris de Windows Phone. La seva gran qualitat és que també pots descarregar-la en el teu PC i usar-la com al mòbil.

 

Hyper. | Windows Phone

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris