rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Escriu una crítica negativa pels preus d'un restaurant i l'amo el deixa sense paraules

La resposta s'ha convertit en viral a les xarxes

La resposta us sorprendrà Foto: cedida

 

A més d'un li ha passat:  vas a prendre una copa, un cafè, menjar-te alguna cosa ràpida i els preus són bastant allunyats de si et fessis tu mateix el plat a casa. I és que moltes vegades no tenim en compte tot el que comporta fer funcionar un restaurant. Això va ser el que va respondre el propietari d'un local quan una clienta va comaprtir el preu d'un sopar en un restaurant.

Hannah de North Yorkshire, Anglaterra, va anar al Bennett Cafè i Bistro al desembre. Segons la seva percepció, la seva experiència va ser dolenta, pel que va decidir compartir-la. La dona va dedicar una publicació al restaurant a TripAdvisor, queixant-se entre d'altres coses del preu d'una aigua calenta amb llimona, pel qual va pagar uns 3 euros.

"Aquest lloc és absolutament horrible. Vaig sortir a fer un te a la tarda amb uns amics i jo comptava amb un pressupost ajustat. Vaig demanar aigua calenta i una rodanxa de llimona, que, en primer lloc, no va arribar a temps amb les altres  begudes. Després em van cobrar 2 lliures per l'aigua calenta i un tros minúscul de llimona. Quan li vaig preguntar per què estava. Lloc horrible, sens dubte no ho recomano, i el cambrer que em va servir hauria de ser acomiadat. No tornaré i aconsellaré a amics i familiars no anar-hi".

L'amo de Bennett, Jay Rayner, va voler respondre aquesta mala ressenya deixant a molts sense paraules.

"Lamento que et  sentissis així  i intentaré explicar-me. Tu vas entrar en el cafè i el cambrer et va mostrar on seure, et va donar un menú, va esperar un moment per atendre la teva comanda ... Va anar a la caixa registradora, va agafar una tassa, un plat i cullera i els va portar a la cuina. Allà, va seleccionar un ganivet, una taula de tallar, va aconseguir una llimona de la nevera, va tallar un tros i t'ho va posar a la tassa. Després, va tornar al menjador, va agafar l'aigua calenta necessària i va portar la tassa a la taula. "

"Quan val voler marxar, va imprimir el teu compte, te'l va portar, va processar el pagament amb targeta de crèdit i et va cobrar fora de la caixa. Un cop ja eres fora , va agfar la teva tassa, plat i cullera, els va portar a la cuina, els va rentar i els  va eixugar, juntament amb la taula de tallar i un ganivet, i va guardar la llimona. Després, va tornar al menjador,  va tornar a apilar la tassa, plat i cullera, va netejar la teva taula i va substituir el menú, a l'espera del pròxim client. Això és almenys 2-3 minuts de treball per al cambrer. "

"El cost de les despeses generals de l'empresa, és a dir, el lloguer, les taxes de negoci, els costos d'electricitat, despeses bancàries, entre d'altres, són aproximadament 27,50 lliures. Jo pago als meus col·legues un salari digne i decent. Si tenim en compte la paga de vacances, l'assegurança nacional i el temps productiu abans de l'obertura i després del tancament, el cambrer que et va servir em costa 12,50 lliures per hora. "

"Per tant, en conjunt, el cost és de 40 lliures per hora, el que significa que el cost de proporcionar el servei de 2-3 minuts seria de 1.34- 2.00 lliures. Llavors el govern li afegeix el 20% d'IVA, de manera que el cost d'aquesta tassa d'infusió de fruites, és  d'entre 1,60 i 2,40 lliures. "

"He de pagar als meus proveïdors. Si no ho faig, les instal·lacions no estaran disponibles per a altres persones que lesutilitzaran en el futur. Estic d'acord que tot plegat, converteix el preu d'una tassa de te en un cafè al centre de la ciutat en massa car, comparat amb el que tu et fas a casa, però per desgràcia aquesta és la cruel realitat de la vida. En realitat són les instal·lacions les que costen els diners, molt més que els ingredients. Potser, la mala educació que vas percebre en mi va ser provocada per la falta de respecte que jo vaig percebre en tu i per la teva presumpció que podries utilitzar les nostres instal·lacions i ser atesa de manera gratuïta".

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris