TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Estabilitzat l'incendi forestal a la zona de Rocamaura de l’Estartit

S'han desallotjat 400 persones d’un càmping i la urbanització Can Català
Imatges del foc. | Twitter

 

L’incendi forestal que crema des d’aquest divendres a primera hora de la tarda a la zona de Rocamaura de l’Estartit, al terme municipal de Torroella de Montgrí (Baix Empordà), ha obligat a desallotjar preventivament 400 persones d’un càmping i s'ha començat a evacuar de la Urbanització Can Català, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

 

En les tasques d’extinció, hi treballen cinc mitjans aeris i catorze vehicles terrestres. L’incendi ha començat al volant de les quatre al camí de Torra Ponsa. De fet, aquest divendres a la zona hi ha activat el nivell 3 del Pla Alfa i s’ha tancat l’accés a peu de persones i vehicles al massís del Montgrí, separació natural entre l’Alt i el Baix Empordà, per l’alt risc d’incendis i davant la tramuntana que bufa a la zona.

 

Ja són 475 els evacuats per aquest incendi, segons informa el Servei d'Emergències, als 400 desplaçats del càmping, s'hi sumen 75 persones evacuades d'una urbanització de Rocamaura. 

 

Emergències informa que les 400 persones que havien estat evacuades d'un càmpig de l'Estartit ja poden tornar a la zona on s'allotjaven. 

 

 

Els Bombers de la Generalitat donen per estabilitzat l'incendi de Rocamaura i el Servei d'Emergències anuncien que totes les persones evacuades poden tornar. 

 

 

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris