ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Estrangula una nena de 12 anys després de violar-la

Commoció a Mèxic després de conèixer aquest detestable succés

L'home va penjar la petita. Foto: cedida.

 

Dol majúscul a Mèxic després que el cas de la Milagros Daiana Torres sortís a la llum. La petita, de només 12 anys, va ser trobada morta per la seva mare, de 32. Segons explica La Gaceta de Tucumán, un diari local mexicà, el cas ha generat molta commoció entre els veïns i l'opinió pública mexicana. La mare va trobar el cos de la seva filla sense vida i amb cables al voltant del coll i de la cara. Quan li va obrir la boca hi va trobar les seves mitges i els metges van confirmar que havien abusat sexualment d'ella.

 

La mare de la petita acusa el seu exmarit, que no és el pare de Milagros. Segons va explicar a la policia, el matrimoni va acabar fa tres mesos però ell va seguir enviant-li missatges, alguns d'ells amb amenaces greus.

 

La mare va veure la seva anterior parella en un local el passat dissabte a la nit. Ella assegura que quan la va veure va adonar-se que la petita de 12 anys estava sola a casa i que va córrer per agredir-la. L'accés a la casa el va fer algú que coneixia el domicili, ja que no va fer cap destrossa ni va realitzar cap soroll. Els veïns de la Milagros ja preparen una manifestació demanant justícia.
 

Comentaris