Un estudi revela què és el que més excita a les dones

Els preliminars ara són cosa del passat
La vulva i la vagina, les zones de la dona on prestar més atenció   | Cedida

 

Un grup d'investigadors de la Universitat de Queens, a Nova York, ha llançat recentment un estudi en què expliquen quines coses són les que més exciten a les dones al llit.

 

Per a la realització d'aquest, els experts han analitzat el comportament de fins a 31 dones que van contemplar un vídeo de preliminars de 18 minuts en el qual es veia a parelles mantenint relacions sexuals.

 

Mentre que els veien, els investigadors van mesurar el nivell d'excitació que estaven sentint i, d'aquesta manera, van poder concloure en què la majoria s'excitava més quan els vídeos se centraven en l'estimulació de la vagina i la vulva.

Així doncs, segons l'estudi, les zones que als homes els agrada tocar d'una dona no són necessàriament les que més les exciten: les carícies en zones com els pits, les cuixes o el coll exciten menys a les dones del que es creia.

 

A més, la investigació també ha ficat en entredit l'afirmació de què elles necessiten més els preliminars per a excitar-se que els homes, dels quals es diu que s'exciten amb molta facilitat.

 

En aquest context, 'Informalia' ha recopilat alguns consells perquè molts puguin posar en pràctica la conclusió que aquest estudi ha desvetllat i amb el qual pot haver-se acabat amb el mite de què els preliminars són solament cosa de dones.

 

 

Sexe amb roba

No és impossible que la parella sexual femenina arribi al clímax amb la roba ficada. D'acord amb la publicació, jugar amb la zona erògena de les dones i arribar a l'orgasme es pot aconseguir de diferents formes: estimulant el clítoris amb la mà i la zona vaginal amb moviments circulars i verticals.

Amb els dits

Un dels errors més comuns en referència a la masturbació femenina es refereix a introduir els dits com si es tractés d'una penetració. En aquest cas, és recomanable introduir-los en forma de ganxo per fer pressió i estimular el punt G, combinant aquests moviments amb massatges al clítoris.

 

Sexe oral

A l'hora de practicar sexe oral a una dona, el més important és estar atent a les reaccions de la parella sexual i seguir el seu ritme. De res serveix dedicar-se totalment al clítoris o exclusivament a introduir la llengua en la vagina. Així com amb la masturbació, estimular totes les zones serà la clau de l'èxit.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris