IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Facebook podria esborrar algunes de les teves fotografies

La xarxa social eliminarà el pròxim dia 7 de juliol aquelles carpetes d'imatges que estaven guardades de manera privada i que sincronitzaven les imatges del mòbil a la xarxa de forma directa

Imatge del missatge que mostra Facebook sobre aquesta opció. Foto: Cedida.

 

 

La xarxa social Facebook eliminarà el pròxim dia 7 de juliol aquelles carpetes d'imatges que estaven guardades de manera privada i que sincronitzaven les imatges del mòbil a la xarxa de forma directa. El poc ús d'aquesta carpeta per compartir els moments més importants del dia i les queixes d'alguns usuaris, han provocat que la plataforma hagi decidit eliminar aquesta funció de manera definitiva en menys d'un mes.

En 2012, aquesta opció va arribar a la web, moment en el qual l'empresa va llançar un mètode de sincronització de fotos opcional que s'encarregava de pujar automàticament les imatges del seu telèfon mòbil a la xarxa. Tot i això, aquesta idea de compartir moments gairebé de manera directa no va funcionar entre els usuaris, fet que, sumant les queixes rebudes, hagi provocat que l'entitat ja comenci a eliminar aquestes imatges.

Si l'usuari no vol perdre aquestes imatges, haurà d'instal·lar l'aplicació «Moments» i descarregar totes aquelles fotos que vulgui mantenir. Una espècie de xantatge realitzat per Facebook però que permetrà poder controlar la destinació de les instantànies que l'usuari puja, qui les visualitza o les comparteix en el seu mur.


Comentaris

envia el comentari