IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Es filtra un vídeo dels moments previs als suposats abusos sexuals de 'GH Revolution'

Tal com es pot apreciar al vídeo, José María puja la samarreta de Carlota, i fins i tot sembla que estiguin discutint i forcejant

Carlota y José María de 'Gran Hermano Revolution'
Carlota i José María de 'Gran Hermano Revolution' | Telecinco

Carlota, la concursant de ‘Gran Hermano Revolution’ i suposada víctima d'abusos sexuals de la seva parella dins del programa, José María, finalment va tornar ahir dijous 9 de novembre a Guadalix de la Serra després que expulsessin al presumpte agressor i ella també marxés del ‘reality’.

Es filtren els moments previs

Ara, s'acaba de trobar i filtrar a les xarxes un enregistrament realitzat suposadament amb un telèfon mòbil sobre la pantalla en la qual es veuria exactament els moments previs de la festa en què José María està amb Carlota i posteriorment es produeix suposadament l'abús.

Els dos apareixen al fons asseguts en un sofà de la sala parlant i tocant-se. Tal com es pot apreciar al vídeo, José María puja la samarreta de la jove i li toca per sota fins que arriba un altre dels seus companys i para. Fins que en un moment donat sembla que estiguin discutint i forcejant, i fins i tot l'acusat podria sacsar diverses vegades a Carlota.

Els vídeos de l'endemà

No obstant, a les xarxes socials han circulat al llarg d'aquests dies vídeos de José María i Carlota en els quals es poden veure als dos concursants parlant de la nit en què es va produir el suposat abús sexual. En aquestes imatges també es pot veure a la parella de la casa de Guadalix fent-se petons i demostrant el seu afecte, posant en dubte que el que hagués ocorregut la nit anterior fos un abús sexual com ha denunciat la direcció del programa.

El conflicte

La suposada agressió sexual que es va viure a ‘GH’ ha generat molta polèmica, afectant, a més de les dues parts implicades, als seus familiars, però també a la direcció de l'espai i als espectadors. El principal tema de controvèrsia eren els enregistraments que haurien d'haver-se realitzat sobre el moment de l'abús de José María a Carlota.

Quan la direcció va denunciar els fets, no es van presentar proves incriminatòries cap a l'acusat, però sorprenia que en cap moment, ni al canal 24h, es veiessin aquestes imatges. La Guàrdia Civil després de diversos dies de recerca, va decidir no seguir endavant per falta de proves.


Comentaris

envia el comentari