rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Revetlla de Sant Joan molt plàcida i sense pluja, a les portes de l’onada de calor

El fiscal demana 4 de anys de presó per a un futbolista de primera divisió

Rubén Castro anirà a judici per suposats maltractaments a la seva exparella

Rubén Castro en una imatge d'arxiu. Foto: cedida.

 

La Fiscalia demana quatre anys de presó per al davanter del Reial Betis Rubén Castro per un delicte de maltractament habitual, un d'amenaces i sis delictes de maltractament en l'àmbit familiar que hauria comès contra la seva exparella, segons recull l'escrit d'acusació.

 

 

Pel delicte de maltractaments habituals, la Fiscalia demana un any i tres mesos de presó, pel d'amenaces lleus nou mesos, i per cada un dels sis delictes de maltractament en l'àmbit familiar, quatre mesos, el que suma un total de 48 mesos de presó. D'aquesta manera, la Fiscalia augmenta la petició de dos anys i mig de presó que havia fet abans que l'Audiència atribuís, al febrer passat, noves agressions a l'exparella del futbolista. A més, la Fiscalia sol·licita que el futbolista no s'acosti a la seva exparella a menys de 300 metres ni que es comuniqui amb ella durant dos anys i tres mesos.

 

La petició de presó de la Fiscalia es coneix un dia després que el jutjat de violència contra la dona número 3 de Sevilla notifiqués la interlocutòria d'obertura de judici oral contra Rubén Castro. En l'acte, Rubén Castro és processat per un suposat delicte de maltractament habitual, sis delictes en l'àmbit familiar, un delicte de coaccions i un altre d'amenaces lleus que hauria comès entre 2012 i 2013. Després d'aquesta decisió, l'assumpte s'enviarà a un jutjat penal perquè fixi la data en funció de la seva agenda. L'obertura del judici oral i la qualificació de la Fiscalia es produeix després que al febrer passat, l'Audiència de Sevilla atribuís al futbolista noves agressions a la seva exparella, entre elles clavar-li un cop de peu a l'estómac, agafar-li fortament del coll o colpejar-li a la cara i causar-li un hematoma a l'ull.

 

L'Audiència va estimar parcialment el recurs presentat per la defensa de l'exxicota, Amparo Díaz Ramos, i ha afegit que durant la relació "van ser freqüents les disputes verbals, fins i tot físiques, entre tots dos" i que l'imputat va arribar a exercir "freqüents actes de violència" contra ella. Els tres maltractaments Entre les agressions, l'Audiència cita que el 15 d'octubre de 2012, quan es trobaven al domicili del futbolista, aquest va copejar a la seva exxicota causant-li un hematoma a l'ull esquerre. A més relata que al març de 2013, l'exxicota va aparcar el seu cotxe en els voltants d'un supermercat per trobar-se amb Rubén Castro i que quan aquest es va acostar li va demanar que li ensenyés el mòbil i, en negar-se a ella, li va agafar fortament pel coll. El tercer fet que afegeix és que l'1 de maig d'aquest any, quan l'exxicota es va presentar sense previ avís al domicili del futbolista acompanyada de tres amigues i un cop dins es va produir una discussió i un forcejament entre tots dos en què ell li va propinar un cop de peu a l'estómac.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris