La Fiscalia de Tailàndia acusa d'assassinat el detingut per la mort d'un enginyer de l'Albi a Bangkok

És el principal sospitós i únic detingut per aquest crim que va tenir lloc a finals de gener després de l'aparició del cos desmembrat de la víctima al riu de la capital tailandesa

Artur Segarra. Foto: Cedida

La Fiscalia de Tailàndia acusa formalment d'un delicte d'assassinat a Artur Segarra, l'únic detingut per la mort d'un consultor i enginyer de l'Albi, David Bernat, segons han confirmat fonts coneixedores del cas després que així ho hagi notificat l'ambaixada espanyola al país asiàtic. Aquest dimarts es compleix el període màxim de presó preventiva per a Segarra, que està en un centre penitenciari a Thantasathan Piset des del 8 de febrer quan va ser detingut com a principal sospitós del crim. Els fets es remunten a finals de gener quan va aparèixer el cos desmembrat de Bernat en diferents punts al llarg del riu que travessa Bangkok. A Segarra també se li imputen els delictes de segrest, robatori i destrucció de proves, a més d'uns altres nou delictes.

  

Barcelona

En el moment de l'assassinat del veí de l'Albi, la policia tailandesa treballava amb la hipòtesi que Bernat hauria estat extorsionat per diners. Es basava en això pels importants moviments de diners als seus comptes dies abans de la seva desaparició. Els fets van causar una important commoció a la població de les Garrigues.


Comentaris

envia el comentari