rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Una foto d'una «mosso d'esquadra» fent una fel·lació torna a incendiar les xarxes socials

La imatge córrer com la pólvora per grups i de moment no hi ha cap resposta oficial ni dels Mossos d'Esquadra ni del departament d'Interior
La foto que està corrent per les xarxes socials (+18) | CC

 

Sobta veure aquesta imatge corrent de mòbil en mòbil i segur que la dona que hi surt no està gens contenta. És una fotografia —CatalunyaDiari.cat n'ha pixelat la cara— on s'hi veu una dona amb una camisa de l'uniforme oficial del Cos de Mossos d'Esquadra, la policia de la Generalitat de Catalunya, fent una fel·lació a un home. La foto ha saltat per molts grups de serveis de missatgeria instantània com WhatsApp tot i que no es pot assegurar que la persona que hi surti formi part del cos d'agents de la policia catalana.

A la fotografia no s'hi pot veure el número de TIP de la suposada agent, una identificació numèrica personal que té associat cada agent de la policia de la Generalitat. Ni els Mossos d'Esquadra ni el departament d'Interior, responsables de la seguretat i de la policia del país, han fet cap comunicació oficial sobre aquesta fotografia que s'ha fet molt viral.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris