Piqué publica una foto i tothom es fixa en el seu entrecuix

El jugador del Barça ha aconseguit que les xarxes socials s’incendiïn

El ‘piquetón’ ha tornat a fer-se viral. Gerard Piqué ha aconseguit incendiar les xarxes socials en compartir una foto on destaca el seu entrecuix. I és que des de sempre s’ha rumorejat que el futbolista del Barça i parella de Shakira està molt ben dotat en relació amb els seus atributs sexuals. Ara ha tornat a ser el protagonista a Instagram, deixant patent que és possible que els rumors siguin totalment certs.

La foto del ‘piquetón’ de Gerard Piqué

En les darreres hores, molts han estat els jugadors que s’han acomiadat amb emotius missatges d’Ernesto Valverde després de la seva destitució com a entrenador del FC Barcelona. En aquest sentit, Piqué tampoc s’ha quedat enrere i ha volgut retre-li un homenatge compartint una fotografia amb ell durant un entrenament: «Et vas deixant a l'equip líder i guanyant 2 lligues en 2 anys. Va ser un honor treballar a les teves ordres i espero que et vagi tot genial. Sempre és un plaer creuar-se en la vida a persones com tu. Una forta abraçada, míster».

Tanmateix, el que ha cridat més l’atenció d’aquesta publicació no han estat les paraules d’afecte de Piqué, sinó que ha estat la mida del seu entrecuix. Tant, que molts dels seus seguidors han escrit missatges on han comentat aquest gran detall: «Treballes a Correus? Quin paquet», «Aquest embalum ric» o «I aquest flamenquí?». És a dir, Gerard Piqué ha incendiat les xarxes completament amb aquesta instantània.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari