Melani Olivares publica una foto llençant les escombraries mig despullada

L’actriu badalonina posa al costat del contenidor gairebé sense roba, només amb un sostenidor
Melanie Olivares | Cedida

 

Melani Olivares ja ens té acostumats a compartir en el seu compte d’Instagram algunes fotografies pujades de to de tant en tant. Ara, l’actriu badalonina ha tornat a penjar una imatge mig despullada, però no ho ha fet posant a la seva habitació i a la piscina com en anteriors ocasions, sinó en mig del carrer.

 

I és que la protagonista de ‘Benvinguts a la família’ ha baixat a llençar les escombraries al contenidor d’una forma bastant sensual. Olivares surt gairebé sense roba, només vestint un sostenidor de color negre. «Ahir vam llençar moltes coses a les escombraries», posava l’actriu al peu de la imatge, que ja compta amb més de 13.000 m’agrades i 200 comentaris.

 

 

Uns posats habituals en l’actriu

Aquesta no és la primera vegada, i segurament tampoc l’última, que Melanie Olviares penja una fotografia d’aquestes característiques. Per donar a conèixer el seu fill Lucho va compartir una imatge dels dos a la piscina, on la badalonina apareixia fent ‘topless’. Uns mesos més tard va tornar a compartir una altra fotografia, aquest cop completament despullada, on apareixia d’esquena i es mostrava orgullosa de «les meves noves corbes» després de l’embaràs.

 

 

 

Està vivint un gran moment professional

Al gran moment personal que viu després del seu casament amb Gorka González i del naixement del seu fill Lucho l’any passat, se li sumen també bones notícies en l’àmbit professional. I és que ‘Benvinguts a la família’, la sèrie d’humor que protagonitza a TV3, està sent tot un èxit d’audiència i la televisió pública catalana ha decidit renovar-la.

 

Això, però, no és tot. La ficció catalana ha rebut tanta bona acollida per part dels espectadors que, fins i tot, la plataforma americana de continguts Netflix ha apostat per incorporar la sèrie de TV3 al seu catàleg. A més de la versió original, també se n’oferirà una doblada al castellà, una forma de que Melani Olivares i la seva divertida família fictícia travessin fronteres i arribin a diferents parts del món.

Més notícies de la categoria Internet