ÚLTIMA HORA

‼ Una autòpsia independent confirma que George Floyd va morir asfixiat

La fotografia de Chenoa sense roba que ha revolucionat les xarxes

La cantant continua treballant en els seus projectes musicals
Chenoa revoluciona les xarxes | Atresmedia

La cantant Chenoa ha penjat una fotografia a Instagram que ha causat furor entre tots els seus fans, que fa temps que no la veuen tant com desitjarien. Des de la seva sortida de 'Zapeando' l'artista s'ha centrat més en la seva música.

Chenoa sap revolucionar les xarxes

Sembla que per fi Chenoa ha trobat l'amor, la cantant es casarà amb el seu nuvi, el doctor Miguel Sánchez Encinas, Cap del Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Rei Joan Carles. Centrada en el seu treball i en la seva vida personal, la que va ser una de les primeres 'triunfito', ha revolucionat Instagram, a causa d'una fotografia on apareix pràcticament despullada. «Que descanseu i tingueu planazos», va escriure al costat de la foto en blanc i negre en la qual apareix tapada amb un llençol i amb un gran collaret com a única peça.

 

  

Chenoa continua centrada en la seva carrera professional, on segueix demostrant perquè va ser una de les 'triunfitos' amb més èxit. Després d'abandonar 'Zapeando', l'artista treballa en altres projectes. A principis del pròxim any, Chenoa estarà una temporada més al jurat del concurs d'Antena 3 'Tu cara me suena'.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari