Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Moltes carreteres tallades a Catalunya per la vaga

Fotografien una nena fantasma en un museu d'Escòcia

Louise Murphy va visitar el Museu Riverside de Glasgow amb el seu fill i una de les fotos que hi va fer va captar alguna cosa estranya

Louise Murphy va visitar el Museu Riverside de Glasgow, a Escòcia, amb el seu fill de nou anys i va captar diverses fotografies amb el seu telèfon mòbil, va ser més tard però, que es va adonar que en una de les imatges hi apareixia alguna cosa estranya. A la foto hi apareix una nena de cabell castany que porta un vestit de flors i saluda a càmera, aquesta figura, que apareix en primer terme, sembla velada i fins i tot una mica translúcida en alguns punts, quan la resta de la imatge es veu ben il·luminada i enfocada. A més, Murphy afirma que ella i el nen estaven sols a la sala i que no va passar ningú més mentre feien les fotos, i la dona nega que es tracti d'un muntatge, al·legant que no té cap coneixement sobre programes com Photoshop. 

 

Imatge captada al Museu Riverside de Glasgow. | Louise Murphy

 

Segons el Daily Espress, on Murphy va fer declaracions, podria tractar-se la imatge més clara que s'hagi captat mai d'un ens paranormal. Tot i que molts internautes han comentat la publicació on apareix la fotografia dient que sembla una manipulació, des del museu accepten la possibilitat de la presència d'esperits a les seves instal·lacions.