rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Fotografien una nena fantasma en un museu d'Escòcia

Louise Murphy va visitar el Museu Riverside de Glasgow amb el seu fill i una de les fotos que hi va fer va captar alguna cosa estranya

Louise Murphy va visitar el Museu Riverside de Glasgow, a Escòcia, amb el seu fill de nou anys i va captar diverses fotografies amb el seu telèfon mòbil, va ser més tard però, que es va adonar que en una de les imatges hi apareixia alguna cosa estranya. A la foto hi apareix una nena de cabell castany que porta un vestit de flors i saluda a càmera, aquesta figura, que apareix en primer terme, sembla velada i fins i tot una mica translúcida en alguns punts, quan la resta de la imatge es veu ben il·luminada i enfocada. A més, Murphy afirma que ella i el nen estaven sols a la sala i que no va passar ningú més mentre feien les fotos, i la dona nega que es tracti d'un muntatge, al·legant que no té cap coneixement sobre programes com Photoshop. 

 

Imatge captada al Museu Riverside de Glasgow. | Louise Murphy

 

Segons el Daily Espress, on Murphy va fer declaracions, podria tractar-se la imatge més clara que s'hagi captat mai d'un ens paranormal. Tot i que molts internautes han comentat la publicació on apareix la fotografia dient que sembla una manipulació, des del museu accepten la possibilitat de la presència d'esperits a les seves instal·lacions. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris