IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El portal UPSOCL ens apropa una d'aquelles històries espectaculars. Es tracta del que li va passar a la Susannah Cahalan, una dona que va estar a punt de patir un col·lapse nerviós i haver de ser internada en un hospital psiquiàtric, fins que un metge li va fer una provar que va resoldre els dubtes que hi havia i que, en definitiva, li va salvar la vida a aquesta noia

La història de Susannah Cahalan és realment increïble i mereix ser explicada. Ella va estar a la vora d'un col·lapse nerviós i ad portes de ser internada en un hospital psiquiàtric fins que un metge li va realitzar una prova que va respondre tots els dubtes que tenien i pràcticament li va salvar la vida a la dona. Mira el que va fer a continuació.

  

    "En un moment estava histèricament feliç ia la poca estona em sentia desolat. No podia controlar les meves emocions "

-Susannah Cahalan a CBS New York-

  

    "Vaig començar a expulsar i colpejar a les infermeres tractant d'escapar. Creia que les infermeres es transformaven en altres persones i m'estaven enganyant. Estava veient coses que no hi eren ".

Susannah estava patint molt. Per a ella les pintures de sobte cobraven vida i veia al·lucinacions. Va començar a maltractar físicament fins i tot a membres de la seva família. Tenia un trastorn mental que molts metges pensaven que acabaria per deixar-la en una institució psiquiàtrica.

  

  

  

  

    "La ruptura de la barrera sang-cervell, que és essencialment la paret entre la perifèria i el cervell. Evita que les substàncies nocives en la sang entrin al cervell ".

Finalment, usant els medicaments adequats, es va recuperar el sistema immune i Cahalan finalment va tornar a la normalitat. Ara té una vida totalment normal, i no ha tingut problemes des de llavors.

La dona es va salvar d'entrar a una clínica psiquiàtrica i tenir un deteriorament cognitiu per a tota la vida. Per això va decidir escriure un llibre explicant la seva història que es diu "Brain on Fire" (El cervell en flames). Aquest fins i tot serà convertit en una pel·lícula que s'estrenarà aquest any 2016. Al seu torn, el Dr. Najjar va fundar una de les primeres clíniques dels EUA que es dedica al tractament de malalties auto-immunes del cervell com la que tenia Cahalan.


Comentaris

envia el comentari